Marre Thalita

Marre creëert een warme, ontvankelijke ruimte gevuld met liefde, vertrouwen en creativiteit. Ze moedigt je aan om je talenten, krachten en kwaliteiten te erkennen door je een spiegel voor te houden waarvan je kunt leren. Ze deelt graag haar wijsheid met iedereen die van haar wil leren en zich door haar wil laten inspireren. Ze heeft kennis van de helende werking van de planten en de bomen, het belang van voeding voor je lichaam en geest. Ze is altijd op zoek naar balans en evenwicht. Ze leeft trouw aan zichzelf en aan Moeder Aarde, met wortels die diep de aarde in groeien. Ze is als een grootmoeder van 25 jaar en met een frisse, jonge en soms rebelse twist reikt ze vanuit haar liefdevolle hart naar je uit. Zodat jij simpelweg kan zijn en zodat het leven zich in magie kan ontvouwen.  

IMG_9319_edited.png
78efb8d6-5a95-4db9-ab48-143554d48937.jpg

Luna Anne Lucia

Luna is onze pionier, degene die She Vida en Young Women in Connection in de wereld heeft gebracht. Ze is een wilde, zoekende leeuwin met grote dromen en veel kracht. Ze is een doener. Haar grote passie voor kunst en seksualiteit werkt aanstekelijk. Ze is een rebel die niet bang is om in het diepe te duiken en haar kracht te omarmen en te belichamen. Ze nodigt je uit om je angsten onder ogen te komen en in jou éigen kracht te gaan staan. Een leeuw kan beangstigend zijn als je haar in een kooi stopt… Maar eenmaal vrij kan haar wilde, authentieke zijn je inspireren om in haar voetstappen te volgen.

Hinde Leah

Hinde lijkt veel op haar naamgenoot: de vrouwelijke ree. Vanuit speelse onschuld nodigt ze je uit om in beweging te komen. Met haar  diepe, krachtige blik kijkt ze dwars door je heen. Ze is een dromer met haar voeten stevig op de aarde als een omhoog reikende diepgewortelde boom. Met haar kwetsbare schoonheid weet ze je in je hart te raken en inspireert ze je om het leven ten volle te leven. Ze draagt de eeuwige jeugd in haar essentie, ons herinnerend aan de noodzaak om te spelen, te dansen, te bewegen en te onderzoeken. Ze zoekt waarheid en waarachtigheid en dat is ook wat ze vraagt van de mensen om haar heen. Ze daagt je uit om eerlijk te zijn, om wild te zijn, om vrij te zijn. Ze is kritisch en neemt weinig voor lief. Ze is de Maagd en de Priesteres die samenkomen in haar prachtige, sprankelende zijn.