Praktisch

Eten
Breng je eigen eten en kookbenodigdheden mee. De dichtstbijzijnde supermarkt is 4 minuten met de auto en een halfuur lopen. Het kunnen lange dagen worden en omdat je veel buiten gaat zijn waarschijnlijk, is het ook fijn om goed te eten. Zorg goed voor jezelf! 

Alcohol en Drugs
We zien graag dat mensen aanwezig en benaderbaar zijn tijdens She Vida. Daarom vragen we jullie geen harddrugs te gebruiken tijdens de bijeenkomst en alcoholistische dranken en wiet met mate, gezien de sfeer en de activiteiten die we gaan doen. 
Wanneer je medicinale of ceremoniële medicijnen gebruikt of wilt meenemen, vragen wij je eerst contact met ons op te nemen. 

Camping
Breng je eigen tent en slaapbenodigdheden mee om op de camping te verblijven. Er is niet heel veel kampeer ruimte dus we raden aan om kleine tentjes mee te nemen, of tenten te delen. 

Sanitaire voorzieningen
Op de camping zijn toiletten en warme douches aanwezig.

Locatie
Landgoed Grubbestein
Stiemensweg 193 
6591 MD Gennep
Let op! Deze prachtige plek delen we met bewoners daar (in tegenstelling tot vorig jaar). Dit zijn lieve mensen die weten waar we mee bezig zijn, maar het zou kunnen dat je ze tegenkomt in bijvoorbeeld de keuken. Onze workshops ruimtes zullen zo veel mogelijk beschut zijn. 

Openbaar vervoer
Vanaf treinstation Nijmegen neem je de bus 83 Richting Venlo. Je stapt uit bij Stiemensweg, dan is het nog 20 minuten lopen. We begrijpen dat dit niet ideaal is, daarom sporen we aan om zo veel mogelijk te carpoolen. 

Carpoolen 
We hebben een Facebook-groep gemaakt met alle deelnemers zodat communicatie met gedeelde ritten mogelijk is. Je kunt je via  deze link aansluiten bij de groep: www.facebook.com/groups/shevida2021/

Aankomst
Aankomst is vrijdag 9 juli tussen 12:00 en 15:00, dit is de tijd om je tentje op te zetten, te landen, etc. Om 15:30 is de opening, we vragen je om hier op tijd aanwezig te zijn. 
Hierna kan je eten en dan beginnen we om 19:00 met de eerste sharing. 

Vertrek
Op zondag 11 juli om 17`:00 sluiten we samen af. We proberen om 18:00 af te ronden zodat mensen nog op tijd thuis kunnen zijn. Je mag ook nog blijven eten na de afronding, voordat je weer naar huis gaat.