She Vida

Young Women Gathering

She Vida 2021
IMG_9244.jpg

Wat wij doen...

We organiseren kleinschalige evenementen voor vrouwen om de thema's seksualiteit, de relatie met je lichaam en je cyclus, voeding, zelfzorg en de relatie met de natuur te verkennen door middel van gesprekken, beweging, expressie, kruidenwijsheid, meditatie en kunst.
 

Waarom...

Omdat we het geweldig vinden om vrouwen te zien groeien wanneer ze in vertrouwen bij elkaar zijn. De ruimte die er dan ontstaat zorgt ervoor dat we bewust stil kunnen staan bij wat we voelen, een transformatie door te maken, groot of klein, en in alle openheid en kwetsbaarheid elkaar en onszelf te leren kennen. We vinden het belangrijk dat we als vrouwen hier de ruimte en tijd voor kunnen nemen en de ervaringen, inzichten en kennis die gedeeld zijn mee te kunnen nemen in het dagelijks leven.

Wie we zijn...

Drie jonge vrouwen die een affiniteit hebben met de openheid en kwetsbaarheid die er ontstaat als vrouwen samen komen. Wij delen onze ervaringen en brengen thema's aanbod, zoals seksualiteit, lichamelijkheid, verbinding met jezelf en de natuur, beweging en kunst. 

Meer